Keitä me olemme

''Olemme tavallisia ihmisiä''

Bernarda asuu Mallorcalla ja on kahden lapsen äiti. Hän on pitkänlinjan henkisen tien kulkija ja hän on ollut useana vuotena Etelä -Amerikassa mestareiden opissa. Hän tuntee kasvimaailman ja kasvien parantavan voiman. Bernardalla on kyky ja ainutlaatuinen halu auttaa ihmisiä. Monet ovatkin saaneet hänen kauttaan vastauksia ja apua "vaivoihinsa". Hän on mm. auttanut ihmisiä, joilla on jotain riipuvuuksia (alkoholi, huumeet). Bernardalla on todelliset parjantajan luontaiset kyvyt ja jopa lääkärit ja psykiatrit ovat saaneet häneltä ohjausta.

Isto on myös henkisen tien kulkija, joka asuu Helsingissä. Hänkin on matkustellut muutamana vuotena Etelä-Amerikassa ja tutustunut alkuperäiskansojen tapoihin ja kulttuureihin. Näiden kokemusten innoittamana Isto on tutkinut henkisyyttä ja tietoisuutta. Meditaatio ja jooga kuuluvat hänen jokaiseen päivään. Istolla on kyky auttaa ihmisiä vapautumaan nykyhetken elämää rajoittavista menneisyyden muistoista ja kokemuksista meditaation opettamisen ja itseoivaltamisen avulla.

Mikä meitä yhdistää. Meillä molemmilla on ollut Etelä-Amerikassa sama opettaja ja mestari. Viime kesänä päätimme yhdessä järjestää retriittejä Mallorcalla. Tässä loistavassa luonnonläheisessä ympäristössä tietomme ja voimavaramme yhdistyvät ja voimme tarjota niitä ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan.